Rychlá banánová buchta s kousky čokolády

INGREDIENCE NA 2 PORCE:

  • 1 farmářské vejce (žádné antibiotika a minimum stresu)
  • 1 velký zralý banán
  • 1 vrchovatou lžíci ořechového másla (mám ráda značku Vilgain nebo Živina)
  • 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
  • 40g kvalitní veganské čokolády (tedy žádné mléko, hezky kakaové máslo atd atd :)

POSTUP:

Zapněte troubu na 170 stupňů. Nakrájejte si čokoládu na malé kousky. Banán rozmačkejte na kaši, přidejte kypřicí prášek, vejce, mandlové máslo, čokoládu a důkladně promíchejte. Vymažte a vysypte si formičku/ silikonovou nemusíte/ použijte pečicí papír – asi ideál :)

Těsto vlijte do formy a pečte cca 20 min.(do zrůžovění).

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *