Čerstvý banánový chleba v troubě, který voní celou vaší kuchyní, je docela možná jedna z nejlepších věcí na světě. Tento banánový chléb je příjemně vlhký, chutný a snadno se připravuje. Je bezlepkový a bez mléčných výrobků, perfektní na ranní ukusování.
Věděli jste, že banány obsahují vysokou koncentraci vitamínu B6? Mimo to také železo, vitamin C, D a E, beta karoten, draslík, vápník, měď, zinek, mangan a další. Není nutné všechno hned suplementovat ;) Nepodceňujme přírodu.
INGREDIENCE:
POSTUP:
Předehřejte troubu na 180°C. Smíchejte všechny přísady – já vše házím do mixéru :), je to bez práce. Nalijte těsto do formy vyložené pečicím papírem a nahoru opatrně položte rozpůlený banán. Pečte po dobu 50-60 minut.
Ještě teplý, krásně čerstvý chlebík je nejlepší!