Jak pozvednout na minerály jinak nezajímavou ovesnou kaši?

Udělejte z ní SUPERPOKRM!

Pokud jste zvyklí, dělat si kaši k snídani, pak si určitě večer udělejte přípravu a ráno jen dekorujte 🙂Vezměte uzavíratelnou dózičku, dejte do ní (bezlepkové) ovesné vločky, ale pouze 1/3 vámi běžně odměřené porce. Přidejte 2 lžíce chia semínek/ 1 porci a 2 lžíce mixu alespoň 6 druhů oříšků+semínek/opět na 1 porci (je skvělé mít takovou směs již předpřipravenou v jiné dóze (jednoduše ji tak můžete dávat i do salátů, smoothie, použít při domácím pečení…), 1 lžíci kokosu (není nutné) + dostatečné množství rostlinného mléka/ jogurtu – chia semínka velmi sají vodu, tak ať z toho nemáte ráno beton 🙂

Top semínka jsou sezam, lněné, dýňové a konopné…každé semínko a každý oříšek však v sobě ukrývá svou jedinečnost, kterou Vám může předat :)

Důkladně promíchejte, uzavřete a dejte přes noc do lednice.

Ráno bude kaše přirozeně sladší (lehce naklíčená), ořechy a semínka se budou lépe trávit a vše se zvládne bez vaření.

Pakliže užíváte doplňky stravy, v takovéto kaši se hezky ukryje vitamin B, probiotika, vitamin D, hořčík a jiné.

Tato kaše krásně a na dlouhou dobu sytí, je sama o sobě přirozeně plná skvělých tuků, vitaminů, bílkovin a minerálních látek.

Kaši už jen dolaďte čerstvým ovocem a můžete se do ní pustit!

Může jít o obrázek ovoce a oves
Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *