Léčivá květáková kaše

Nutričně bohatá a zdravější varianta bramborové kaše s nízkým obsahem sacharidů. Do kaše můžete použít rostlinný vývar nebo kvalitní domácí kostní vývar.

Kromě toho, že kvalitní vývar, ať už kostní nebo zeleninový, má léčivé účinky na střeva, je květák významnou potravinou pro zdraví střev a protizánětlivým prostředkem s vysokým obsahem vlákniny a vitamínů C a K.

Ingredience

  • ⅓ šálku BIO kostního vývaru z kraviček krmených trávou (extrémně důležitá kvalita!)
  • 6 lžic BIO ghí z krav krmených trávou
  • Himálajská mořská sůl, černý pepř a česnekový prášek dle chuti
  • 5 šálků květákových růžiček

Pokyny

Květák vařte v páře asi 10 minut. Vložte květák do kuchyňského robotu. Přidejte teplý kostní vývar a ghí. Vymixujte dohladka.

    Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
    Komentáře

    Přidat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *