MANGOVO-JAHODOVÝ SORBET

INGREDIENCE NA 6 VĚTŠÍCH PORCÍ:

  • (maliny) jahody, zmrazené nebo čerstvé 2 hrnky
  • javorový sirup (A) nebo BIO agáve 1/2 hrnku
  • mražené mango 2 hrnky (nechte 15 minut povolit mimo mrazák před začátkem přípravy sorbetu)
  • šťáva z limetky

POSTUP:

Vše společně důkladně vymixujte v robotu/ mixéru. Nalijte pyré do mělké misky a poté ji vložte do mrazničky. Po 30 minutách zamíchejte pyré a poté opakujte každých 15 minut, dokud nebudete připraveni k podávání. Pokud budete chtít sorbet jíst po několika hodinách, doporučuji jej rovnou nalít do tvořítek na nanuky.

Tagy:
Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *