MAROKÁNKY

Tato verze překvapí svojí chutí! Obsahuje pouze ořechy a sušené ovoce …a dobrá – maličko super kvalitní vegan čokoládky. Vydrží dlouho ve spíži a získají si každého svojí šťavnatostí i křupavostí.

INGREDIENCE:

Postup:

Mandle, brusinky i meruňky nakrájejte nožem na velmi malé kousky. V mixéru rozmixujte banán a cukr, přidejte špetku vanilky a soli. Ve větší míse smíchejte nasekané ovoce a mandle a vlijte do něj tekutou směs a důkladně vše spojte. Na plechu vyloženým pečícím papírem lžičkou tvořte malé placičky o tloušťce asi 1 – 2 cm. Marokánky pečte 18 minut na 150 °C. Po vychladnutí si rozehřejte čokoládu ve vodní lázni. Každou marokánku namočte v čokoládě z jedné strany, nechte v chladu zatuhnout a je HOTOVO!!!

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *