PALEO CHLEBÍK

INGREDIENCE na velký chleba:

  • 1 hrnek mandlí 
  • 1 hrnek vlašských ořechů
  • 1 hrnek celých lněných semen
  • 1 hrnek slunečnicových semen
  • 1 hrnek surových dýňových semen
  • 1 hrnek sezamových semínek 
  • 5 farmářských vajec
  • 1/3 hrnku olivového oleje
  • 1 ½ čajové lžičky soli

POSTUP:
Předehřejte troubu na 180°C.  Vymažte formu na chleba (nějakou větší, těsta je hodně – případně si chleba připravte jen z poloviny množství). Všechny ingredience dobře smíchejte a pečte ve vymazané formičce 1 hodinu. Poté nechte vychladnout a můžete se do něj pustit. V lednici vydrží i 14 dnů.

Tento chleba mažte naslano či nasladko, jak je libo. Krásně sytí a dá se jíst i samotný. Je vhodný pro všechny ty, co nemají problém s trošku větším objemem tuku ve stravě.

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *