Jídlo plné chutí a navíc krásně provoní dům :)
Ryba (dle vaší volby – super, pokud žila volně) v bohatém rajčatovém základu s kapustou, česnekem a zázvorem – ingredience, které jsou fantastické nejen chutí, ale i pro svůj zdravotní přínos.
Ve velkém hrnci zahřejte olivový olej na středně nízkém plameni.
Restujte cibuli 5–7 minut, poté přidejte česnek, zázvor, rajčata, sůl, černý pepř a dle chuti kari. Zapněte troubu na 180 stupňů. Omáčku vařte 10 minut za občasného míchání.
Poté přidejte kapustu, promíchejte a přendejte směs do zapékací mísy, navrch položte rybu a dejte na cca 10 minut do předehřáté trouby (délka pečení dle trouby a druhu ryby, na konci pečení by měla být ryba hezky pečená :D :D :D velice chytré, že?)
Máte hotovo, doma to voní, šup ke stolu a dozdobit talíř čerstvou petrželkou.