SNÍDAŇOVÉ OVESNÉ TYČINKY

INGREDIENCE:

  • 1 dobře zralý banán
  • 1 šálek bezlepkových ovesných vloček
  • 1 šálek borůvek, mohou být i mražené
  • 1/4 šálku rozinek
  • 1/8 šálku šťávy z pomeranče
  • 2 lžíce jemně nasekaných datlí
  • 1 lžíce nasekaných vlašských ořechů
  • 1 polévková lžíce sušených goji nebo jiného neošetřeného sušeného ovoce
  • 1 lžíce slunečnicových semen
  • 2 lžíce mletého lněného semínka

POSTUP:

Předehřejte troubu na 180 stupňů. Rozmačkejte banán ve velké misce. Přidejte zbývající přísady a důkladně promíchejte. Lehce potřete malý pekáček trochou kokosového oleje. Směs rozetřete do pánve. Pečte 25 minut. Po vychladnutí nakrájejte na tyčinky.

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *