= voňavé zeleninové kari, který svým obsahem zdraví prospěšné zeleniny velmi potěší mikrobiom!
CO BUDEME POTŘEBOVAT?
JAK NA TO?
Předehřejte troubu na 200 stupňů a dejte péci dýni a cibulku do většího vymazaného pekáčku na 20 minut. Mezitím si dejte do hrnce ostatní přísady (krom čerstvého koriandru a rýžových nudlí) a povařte je zhruba 8 minutek na středně silném ohni. Vyndejte pekáček pečené zeleniny z trouby, pečenou zeleninu podlijte připravenou omáčkou a dejte pekáček zpět do trouby na dalších 10 minut, snižte teplotu na 150 stupňů. Mezitím si uvařte rýžové nudle dle návodu na obale. Pokud víte, že je ve vaší rodině oblíbená jiná příloha, absolutně to není problém!
Klidně si pochutnejte na klasické rýži, těstovinách, bramborech, květákové rýži, pečené zelenině,…opravdu záleží, jen na vašich chutích.
Dobrou chuť!