ZÁZVOROVÉ SUŠENKY

INGREDIENCE:

  • 100 g pohankové mouky 
  • 50 g ghí 
  • 1 malá lžička prášku do pečiva bez fosfátu
  • 3 lžíce datlového sirupu 
  • kousek jemně nastrouhaného zázvoru

POSTUP:

Všechny ingredience vložte do mísy a vypracujte hladké těsto. Těsto nechejte na chladném místě alespoň 2 hodiny uležet. Poté z něj vyválejte tenký plát a vykrájejte tvary, pečte na pečicím papíru na 180 °C a pečte 10 až 15 minut.

Pokud chcete, můžete namočit půlky do čokolády, nebo sušenky po vychladnutí čokoládou pocákat.

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *