BRAMBOROVÉ VAFLE

1 INGREDIENCE = BRAMBORY :) …ideálně ty, co jsou vhodné na kaši.

Na začátku je třeba si řádně rozmyslet, jak to budu vlastně chtít – má to být sladký, nebo spíše bramborákový výstup?

Jak na vypečené vafličky v pár krocích?

Brambory se uvaří (vydrbané i se slupkou), poté šťouchadlem upraví do konzistence hutné kaše (žádná voda, máslo, ani mléko), vaflovač se vymaže olejem a hura na vafle z kaše – každá se peče zhruba 15 minut, aby byla hezky křupavá. Vafle jsou super na sladkou i slanou variantu (sůl, kmín, majoránka…jiná bylinka). Syn měl s oříškovým máslem a marmeládou a natlačil jich do sebe 8 🙈😂👍 neuvěřitelné … pak šel na trampolínu 😂👌

Nechte si čvachtat.

PS: vafle jsou super čerstvé, ještě trošku teplé – křupavost zaručena.

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *